HuggeBlog

HuggeBlog

Om HuggeBlog'en

Her kan der skrives løst og fast om oplevelser og udfordringer med at have fjerkræ.

Frysning af æg

MadopskrifterPosted by Ann-Rikka Tue, May 29, 2012 16:30:56
Selvom æg kan holde sig længe kan det være svært at spise sig igennem et kæmpe overskud, og i vintermånederne kan vi tit mangle trods lys og rigeligt vand. Derfor kan man fryse æg ned på følgende måde:

Slå æggene ud og pisk blommer og hvider sammen.
Kom de sammenpiskede æg i en frysepose i det antal, som du plejer at bruge, når du laver æggekage eller bager.
Skriv uden på posen, hvor mange æg den indeholder.

Så skulle der også være æg til de kolde vintermåneder.


Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.