HuggeBlog

HuggeBlog

Om HuggeBlog'en

Her kan der skrives løst og fast om oplevelser og udfordringer med at have fjerkræ.

Citronkylling

MadopskrifterPosted by Ann-Rikka Fri, July 15, 2011 22:48:10
4 personer

Ingredienser:
2 hele kyllinger
3 citroner, øko
2 kviste frisk rosmarin
6 fed hvidløg
200 gram
Salt
Peber

Tilbehør:
400 gram spaghetti
100 gram parmasanost

Istandgør kyllingerne.
Tør kyllingerne med køkkenrulle.
Vask Citronerne.
Lav en kryddersmør med citronskal, hvidløg (2 fed), 1 kvist rosmarin, salt og peber.
Skær citronerne i tynde skiver.
Løsen huden på brystet af kyllingerne forsigtigt med hænderne.
Smør kryddersmørret ud under huden på bryst samt overalt på huden.
Gnid kyllingerne indvendig med salt og peber.
Kom de resterende hvidløg, næsten alle citronskiver og rosmarin ind i kyllingerne.
Læg et par citronskiver over brystet.

Læg kyllingerne med brystet opad i et ildfast fad. Den brunes i en 250 grader C varm ovn i 15 minutter.

Skru derefter ned for ovnvarmen og steg videre på 200 grader i ca. 60 min.

Server med spaghetti og parmasanost som tilbehør.

Velbekommen